Sukalde txokoa AG-PAIko 4. mailan

2024/10/28

AG-PAIko 4. mailako gure ikasleek sukaldaritza-tailer berezi batean parte hartu dute, eta beren sukaldaritza-trebetasunak erakutsi dituzte, sua eta labea erabili beharrik gabe. Jarduera arrakastatsua izan da, sormena eta talde-lana sustatzeaz gain, elikadura osasungarriaren garrantzia ere landuz.

Talde txikietan, ikasleek errezeta erraz eta goxoak prestatu dituzte, hala nola fruta-brotxetak, sormenezko sandwichak eta irabiaki natural bat. Plater bakoitza osagai freskoekin egin zen, higiene- eta segurtasun-urrats egokiei jarraituz. Gainera, ikasleek neurtzen, mozten eta nahasten ikasi zuten, beti taldean lan eginez eta elkarri lagunduz, errezetak interpretatzen ikasteaz gain.

Emaitza plater koloretsu eta nutritibo ugari izan da, jolas-orduan gozatu dituztenak. Esperientzia aberasgarria izan da, eta aukera eman digu ikusteko nola gure ikasleek lankidetza, errespetu eta erantzukizun-balioak aplikatzen dituzten beren burua zaintzeko modu berriak aztertzen dituzten bitartean.

Gure sukaldari txikiak zoriondu nahi ditugu sukaldaritza-tailer honetan erakutsitako gogo eta ahaleginagatik!